Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VI. kerület - Eötvös utca

Eladó Budapest VI. kerület Lakás (téglaépítésű)
78 m2Alapterület 2 Szoba
58 500 000 FtÁr
Loading... Loading
269295Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Közepes állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 3

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1897 Építés éve

Közös költség 23 000 Ft

Délnyugati Tájolás

Eladó Budapesten, a VI. kerületben, az Eötvös utcában egy 3.emeleti, 2 szobás, 78 négyzetméteres, tégla építésű lakás. Az ingatlan napfényes, polgári lakás, századfordulós, neoreneszánsz épületben az Oktogontól, körúttól és az Andrássy úttól 2 percre.

A 3. emeleti körfolyosóról a bejárati ajtón keresztül a folyosóra lépünk be. A folyosóról nyílik a nagy konyha (étkezősarok is elfér benne), a WC, a fürdőszoba és a 30 nm-es nappali. Utóbbiból nyílik a 20 nm-es hálószoba, melyből közvetlen bejárás nyílik a fürdőbe. Nagy belmagasság (3,6 m). A harmadik emeleti elhelyezkedésnek, a déli tájolásnak és a hatalmas ablakoknak köszönhetően a két szoba nappal fényárban úszik, ami télen alacsony fűtési költségeket eredményez. Nyáron, ha túl sok a fény és a meleg, egyszerűen be lehet hajtani az eredeti tokba hajtható spalettákat. Az összes eredeti ablakot tavaly másfél millió forintért, az eredeti méreteket és mintát megtartva, thermo ablakokra lettek cserélve. Mindenütt eredeti és hiánytalan a tölgyfa parketta is. Fűtése gázkonvektor.

A ház szépül. Gyönyörű homlokzatát évekkel ezelőtt felújították, a villany-, telefon- és internetvezetékek teljes cseréje megtörtént, a lépcsőház felújítása is elkészült. 2019 harmadik negyedévében belső homlokzati felújításon fog átesni és ezzel egy időben lift is kiépítésre kerül, növelve az ingatlan értékét. Kiváló befektetés egy olyan házban, ami most fog megújulni.
Nagy előnye, hogy megőriztek benne mindent, ami eredeti és értékes, ha valaki egy szép, polgári lakást szeretne magáénak tudni.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Farkas Csaba

Farkas Csaba

Hívjon bizalommal

+36 30 835 mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Pannónia Ingatlaniroda