Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest XII. kerület - Virányos

Eladó Budapest XII. kerület Lakás (téglaépítésű)
104 m2Alapterület 4 + 1 Szoba
103 000 000 FtÁr
Loading... Loading
276191Azonosító
További adatok

200 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

20 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Luxus Komfort

Saját beálló Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1930 Építés éve

Közös költség 10 000 Ft

12.kerületben, gyönyörű környezetben, a Virányos úton lévő, közepes állapotú VILLAÉPÜLET földszinti, KERTKAPCSOLATOS, 2 !! LAKRÉSSZEL !! rendelkező LAKÁSA eladó a jelzett IRÁNYÁRON ! Az egyik lakrész külön bejárattal rendelkezik a kert felől és a lépcsőházból is, ez egy stúdiólakásként leválasztható. Bérlők lakják 1 hónapos felmondási idővel. Műszakilag kitűnő állapotban van a 2010-es TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁSNAK köszönhetően, de jelenleg festésre és apróbb javításokra szorul a bérbeadás következményeként, melyeket az eladó folyamatosan végez!
A z ingatlannak minden irányban vannak ablakai, a nappali keletre és északra, a nagy háló délre és keletre, a három kis háló közül egy délre, egy keletre és északra, egy délre és keletre néz. Jelenleg HÁROM FÜRDŐSZOBA van kialakítva, egy kádas, egy GŐZKABINOS és egy MASSZÁZSPANELES. . A lakásban a fűtést új kondenzátoros kazán szolgáltatja, a teljes fűtési rendszert 2018-ban újítottuk fel az új törvényi előírásoknak megfelelően. Az ősfás kertben egy kocsibeálló áll rendelkezésre, az utcán a parkolás ingyenes. A közlekedés kiváló: 5 percre van a Budagyöngye, a Széll Kálmán tér kocsival 5, tömegközlekedéssel (61-es, 56-os villamosok, 155-ös, 156-os busz) 15 perc alatt elérhető.

Várom megtisztelő hívását akár a hétvégi esti órákban is!

Bankfüggetlen hitelügyintézőink díjmentesen segítenek az Ön számára legmegfelelőbb hitelkonstrukció megtalálásában, ügyvédeink pedig kedvezményes díjszabással vállalják Ügyfeleink számára az ingatlanan adásvételi szerződés lebonyolítását.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Tőgyi Angéla

Tőgyi Angéla

Hívjon bizalommal

+06-70-639-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Pannónia Ingatlaniroda